New Step by Step Map For Bedrijfskredieten

Wiki Article

Werkt jouw gemeente mee en weet je al welk bedrag je nodig hebt? Dan kun je direct verder fulfilled het invullen van een formulier. Hiermee vraag je goedkeuring aan je gemeente. Het voorlopig koopcontract moet je meesturen. 

een uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP), alleen als u 10 jaar in Dordrecht heeft gewoond maar er nu niet woont of werkt 

Dit betekent dat er gekeken wordt naar de huidige inkomsten en lasten. Wij gebruiken de WEW-normen als richtlijn, maar hebben in specifieke situaties hebben we het recht om hier van af te wijken.

Stap 1: Om een starterslening aan te kunnen vragen moet je eerst weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Heb je een woning op het oog? Bereken dan hier je hypotheek.

SVn werkt samen achieved gemeenten en provincies. Op svn.nl zie je welke leningen jouw gemeente of provincie aanbiedt. Staat de Starterslening erbij? Maak dan een proefberekening. Mag je volgens deze berekening geld lenen?

Starters op de woningmarkt verdienen een steuntje in de rug. Daarom helpt de gemeente starters een huis te financieren fulfilled de Starterslening. Het is een excess lening bovenop je hypotheek. Je sluit de lening af bij Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn).

** De rente staat huge tijdens de gehele looptijd en here wordt bepaald door je gemeente/provincie. Mogelijk is de rente fiscaal aftrekbaar. Rente in excess of de Combinatielening is nooit fiscaal aftrekbaar. Raadpleeg de Belastingdienst voor meer informatie.

U kunt pas een lening aanvragen als er een voorlopig koopcontract of een voorlopige koop/aanneemovereenkomst is ondertekend door alle partijen.

de Combinatielening: een lening waarvoor de maandlasten oplopen (achieved een bedrag gelijk aan de niet-betaalde aflossing in de eerste drie jaar).

Overige cookies die herleidbare gegevens bevatten plaatsen we alleen achieved jouw toestemming. We delen jouw persoonsgegevens nooit satisfied derden, maar derden kunnen wel toegang tot jouw persoonsgegevens krijgen als je toestemming geeft voor hun cookies.

Enable op: in de eerste three jaar betaal je wel al maandlasten (aflossing en rente) voor de hypotheek die je naast je Starterslening hebt afgesloten.

Twijfel je of de Starterslening bij je earlier? Of heb je behoefte aan advies above het influence van de lening op jouw financiële situatie? Ga dan voor advies naar een onafhankelijk financieel adviseur.

Als het bedrag dat je maximaal kunt lenen niet genoeg is om je eerste huis te kopen, kan de Starterslening uitkomst bieden. Hieronder lees je wat de Starterslening is en hoe het werkt.

Leningdeel 1: de Starterslening. Dit deel los je tijdens de looptijd annuïtair af. Dit betekent dat je elke maand hetzelfde bedrag betaalt aan aflossing en rente. Dit bedrag wordt ook wel annuïteit genoemd.

Report this wiki page